Help mee

Steun de natuur!

LO017941600

Een mooi en leefbaar Overijssel is belangrijk voor mensen, dieren en planten. Het is de basis van het leven. Help jij mee ons landschap te beschermen?

N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Alleen samen kunnen we natuur en landschap in Overijssel versterken. Natuur zal veerkrachtig zijn, maar door het veranderende klimaat is actief herstel steeds vaker noodzakelijk. Om deze uitdaging ook de komende jaren aan te kunnen gaan, is jouw steun hard nodig. Bescherm de bijzondere Overijsselse natuur en het unieke landschap. Word donateur!

Donateur vanaf € 2,50 per maand

Hoe meer mensen betrokken zijn, hoe beter wij het kunnen beschermen. Wist je dat je al donateur wordt vanaf € 2,50 per maand? Naast voldoening ontvang je een donateurspas waarmee je korting op activiteiten en toegang tot exclusieve donateursexcursies krijgt. Je ontvangt bovendien vier keer per jaar ons prachtige magazine Natuurlijk Overijssel.

Word donateur

  Persoonsgegevens

          
               
                 

                 Betaling

                   

                    Met het inzenden van dit formulier geef je toestemming aan Landschap Overijssel, incassant-ID: NL85ZZZ410228230000, om doorlopende-incasso-opdrachten te sturen naar je bank om je donateursbijdrage van je rekening af te schrijven. Ben je het niet eens met een afschrijving? Neem dan binnen binnen 8 weken na de afschrijving contact op met je bank om het bedrag terug te laten boeken. Vraag je bank naar de voorwaarden.

                    Wat doen we met jouw bijdrage?

                    Veel! Een greep uit verschillende projecten waarmee we de natuur versterken.

                    • Natuurterreinen klimaatbestendiger maken.
                    • Natuurvriendelijke erven stimuleren en inrichten. Hiermee vergroten we de biodiversiteit en beschermen we soorten als de steenuil, boerenzwaluw en de grauwe vliegenvanger.
                    • Aan jong dementerenden een zinvolle tijdbesteding bieden in de vorm van licht snoeiwerk.
                    • Aankoop van nieuw gereedschap voor vrijwilligers, waarmee de natuur beheerd en onderhouden kan worden.
                    • Ontwikkelen van zaaimengsels voor bloemenweides en zo voeding bieden voor bijen, vlinders en andere insecten.
                    • Uitbreiden van het leefgebied van honing- en wilde bijen.
                    • Advies geven en verhalen vertellen over het unieke Overijsselse landschap.

                    Dat doen wij op onze 60 natuurterreinen (6.000 hectare) samen met ruim 7.000 vrijwilligers, duizenden particuliere grondeigenaren en vele betrokken inwoners van Overijssel.

                    LO140871600

                    Ontdek de voordelen

                    Donateurs zijn belangrijk voor Landschap Overijssel. Want hoe meer mensen betrokken zijn bij ons prachtige Overijsselse landschap, hoe beter wij het kunnen beschermen. Help je ook mee? Ontdek hier de voordelen van het donateurschap, zoals gratis deelname aan excursies, toegang tot exclusieve excursies, ons kwartaalmagazine en diverse kortingen.

                    LO096051600

                    Donateur voor het leven

                    Je kunt ons ook een leven lang steunen. Met een éénmalige donateursbijdrage vanaf €500,- bijvoorbeeld.

                    Liever een ander bedrag per jaar? Kies dan voor een periodieke schenking vanaf €150,- (voor minimaal 5 jaar), en dan bent u na 5 jaar ook donateur voor het leven. Dit levert naast de kortingen met de donateurspas ook belastingvoordeel op.

                    LO148071600

                    Geef een donateurschap cadeau!

                    Wil je een origineel cadeau geven voor een verjaardag, een verhuizing naar Overijssel of een jubileum? Of zoek je als organisatie iets bijzonders om aan je werknemers te geven? Geef een donateurschap cadeau en draag zo bij aan het Overijsselse landschap!

                    Veelgestelde vragen

                    • Binnen twee maanden na je aanmelding schrijven wij je donateursbijdrage af. De maandelijkse bijdrage schrijven we in de 1e week van iedere maand af. De jaarlijkse bijdrage (oudere donateurschappen) schrijven we ieder jaar in februari af. Zonder tegenbericht wordt het donateurschap automatisch verlengd.

                    • Ja dat kan. Wij geven de voorkeur aan een machtiging, omdat de kosten hiervan lager zijn en er zo meer geld overblijft voor het landschap. Maar dat mag geen drempel voor je zijn om donateur te worden. Dus wil je donateur worden, maar geen machtiging afgeven? Neem dan contact op met Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Heb je een vraag over het donateurschap? Dan kun je contact opnemen met Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Ja zeker kan dat. Wil je een gift geven maar geen donateur worden? Of ben je al donateur en wil je een extra gift geven? Klik dan hier.

                    • Ja, graag! Geef een lidmaatschap van Landschap Overijssel aan familie, vrienden of collega's cadeau! Hiermee helpt u de natuur en het landschap en verrast u iemand met een origineel cadeau! Meer daarover lees je hier.

                    • Adreswijzigingen kunt u doorgeven aan Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Tot wederopzegging blijven aanmeldingen geregistreerd staan.
                     Heb je een vraag over je opzegging? Mail dan naar donateurs@landschapoverijssel.nl of bel met Acklien Lautenbach, zij is iedere ochtend bereikbaar op 0529-401731. Opzeggen kan op ieder moment.


                    • Wij ontvangen graag de nieuwe tenaamstelling, dan zorgen wij ervoor dat het magazine 'Natuurlijk Overijssel' op uw naam bezorgd wordt. Vragen? stuur een mail naar Acklien Lautenbach via donateurs@landschapoverijssel.nl

                    • Ja zeker. Na het invullen van het aanmeldingsformulier ontvangt u een mail ter bevestiging, hier staat uw 'tijdelijke' donateursnummer in vermeld. Met dit nummer kunt u gratis deelnemen!

                    Zit je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op

                    Contact
                    Steun het Natuurfonds!

                    Maak Overijssel groener en gezonder. Al vanaf €7,50 bescherm jij één vierkante meter natuur.

                    Help mee!