Kinderactiviteit

Kinderactiviteit Modderdag

Modderdag
Foto Clifton Buitink
Hof Espelo

Voldoende plekken beschikbaar voor tijdvak van 14.00, 15.00 of 16.00 uur!
(Het tijdvak van 13.00 is bijna uitverkocht)

Het vieste evenement van het jaar! Hier moet je bij zijn. Kom donderdagmiddag 29 juni naar de Modderdag op Bezoekerscentrum Hof Espelo. Landschap Overijssel zet in het kader van de Internationale Modderdag een flink modderbad klaar. Durf jij er in? Misschien eerst met je grote teen en dan er helemaal in? Kom in je korte broek en t-shirt en neem een flinke handdoek mee. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Voor de kleinste kinderen is er een apart badje. Ook ouders doen er goed aan oude kleren aan te trekken. Je kunt dus direct uit school komen, maar ook wat later. Als je genoeg gebadderd hebt, kun je ervoor kiezen dat wij je met een flinke tuinslang afspuiten en ga je weer 'schoon' naar huis. Badkleding is niet toegestaan. Plezier is gegarandeerd!

Tijdvakken
Meld je aan voor een tijdvak van: 14.00 , 15.00 of 16.00 uur

Praktische informatie over de wandeling:

  • Kom op het aangemelde tijdvak om de doorstroom in goede banen te laten verlopen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Trek oude kleren aan (badkleding niet toegestaan).
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Modderdag
Op 29 juni is het Internationale Modderdag. Op die dag vragen organisaties wereldwijd aandacht voor de bodem onder onze voeten. We staan er niet vaak bij stil, maar in die bodem leeft van alles. Tijdens de Modderdag staat die bodem dan ook centraal. En hoe kun je de grond beter ontdekken dan door er mee te spelen?

Het bezoekerscentrum Hof Espelo zoekt vrijwilligers om het team te versterken. We zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen en gidsen. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar bezoekerscentrum.hofespelo@landschapoverijssel.nl

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.

Modderdag

Al vanaf € 2,- per maand steun je natuur & landschap!

Donateur worden?
Steun natuur en landschap in Overijssel!

Dit kan al vanaf € 2,00 per maand!

Meld je aan