Gatver, een uilenbal! Nee joh, een uilenbal is helemaal niet vies, het is juist super interessant. Kom dat maar eens lekker uitpluizen tijdens de kinderactiviteit ‘Uilenballen pluizen’ op woensdag 26 juli om 15.00 uur. Het is een creatieve en leerzame middag voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Ook leuk voor de (groot)ouders! Deze kinderactiviteit duurt van 15.00 tot 17.00 uur. Meld je wel van te voren aan.

Een uil eet veel muizen met huid en haar op. En dat betekent dus ook botjes en nageltjes. Alleen kan een uil dit niet verteren en spuugt hij het uit in de vorm van een bal. En dat maakt het heel interessant om een uilenbal uit te pluizen. Ga met ons op zoek naar kaken, schedels en andere muizenbotjes. Zo weet je precies wat hij heeft gegeten. Kinderen leren tijdens deze middag nog veel meer over de uil en zijn bijzondere eetgewoonten. Wat voor geluid maakt hij? Waar slaapt hij? Waarom kan hij zijn hoofd helemaal draaien? Interessant, maar ook zeer leerzaam. Jij komt toch ook?

Wanneer?
We organiseren de kinderactiviteit op 26 juli 2023. De middag begint om 15.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Praktische informatie over deze kindermiddag:

  • De excursie gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.