Wist je dat klei wel een paar miljoen jaar oud is? Ontdek het tijdens de kindermiddag ‘Oerklei’ op woensdag 14 juni bij Watermolen Frans. Kinderen mogen voor deze keer in de Mosbeek naar oerklei zoeken. Ze gaan lekker met de handen in de klei en leuke kleifiguren maken. De middag is leuk en leerzaam voor kinderen van 4 tot ongeveer 12 jaar. Meld je je van te voren wel even aan?

In de Mosbeek vind je veel klei. Lekker om met je handen in te wroeten en te spelen. Maar heb je klei wel eens goed van heel dichtbij bekeken? Wat zit er eigenlijk in en waarom plakt klei wel en zand niet? Tijdens de kindermiddag ontdek je alles over klei en wat je ermee kunt doen. Zelf mag je aan de slag om gekke kleifiguren te maken. Van ouders wordt verwacht dat ze bij de activiteit aanwezig blijven. Tip: trek laarzen aan en kleren die vies mogen worden.

Wanneer?
We organiseren de kinderactiviteit op 14 juni 2023. De middag begint om 15.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Praktische informatie over deze kindermiddag:

  • De excursie gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.