Hou jij van bomen en speuren?

Je ontdekt alles over bomen tijdens onze kinderactiviteit ‘Op bomenexpeditie’ op zondag 16 juli op landgoed Hof Espelo. Tijdens deze ochtend doen we allerlei leuke en leerzame activiteiten die te maken hebben met bomen. Er valt namelijk heel veel te ontdekken. Tijd om de woudreuzen van Hof Espelo eens goed te bekijken! De ochtend is van 11.00 uur tot ongeveer 13.00 uur.

Takken, bladeren, schors, wortels en jaarringen, alles wat met bomen te maken heeft komt aan bod. We vinden antwoorden op de vele vragen, spelenderwijs met leuke spelletjes. Hoe lang zijn de wortels van een boom? Waar leeft een boom van? Waarom wordt de ene boom hoger dan de andere? En wist je bijvoorbeeld dat bomen met andere bomen in hun buurt samen leven? We maken een speurtocht door het bos en komen zo achter alle antwoorden. De bomen in het bos of bij jou in de buurt ga je na deze ochtend heel anders bekijken. Het belooft dus weer een verrassende en bijzondere ochtend te worden! De ochtend is leuk en leerzaam voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar.

Wanneer
We organiseren deze kinderactiviteit op 16 juli 2023. De ochtend begint om 11.00. Aanmelden is noodzakelijk om de groepsgrootte te beperken.

Praktische informatie over de kinderactiviteit:

  • De middag gaat door bij minimaal 5 kinderen.
  • Leuk voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar, ouders (op afstand) blijven.
  • Je hoeft geen ticket te printen, het kinderteam heeft een deelnemerslijst.
  • Heb je een vraag of lukt het aanmelden niet? Neem dan contact met ons op:

Het bezoekerscentrum Hof Espelo zoekt vrijwilligers om het team te versterken. We zijn vooral opzoek naar gastheren/gastvrouwen en gidsen. Belangstelling of wil je meer informatie? Stuur een mailtje naar bezoekerscentrum.hofespelo@landschapoverijssel.nl

Restitutiebeleid
Wanneer je wil afzien van deelname aan de excursie dan dient dit minimaal 48 uur voor aanvang van de excursie gemeld te worden. Na 48 uur heb je geen recht op restitutie. Bij annulering door Landschap Overijssel ontvang je je betaalde deelnamekosten 100% terug.

Privacywetgeving
Tijdens deze activiteit worden mogelijk foto’s gemaakt in opdracht van Landschap Overijssel. Kijk op www.landschapoverijssel.nl/privacyverklaring voor meer informatie. Indien je hier bezwaar tegen hebt, neem dan contact op via communicatie@landschapoverijssel.nl of 0529 – 401731.