Werken bij Landschap Overijssel

Collega's genieten van een lunchwandeling
Collega's genieten van een lunchwandeling 
N 52° 29.556' E 006° 12.077'

Hoe heerlijk is het om van achter je bureau de natuur in de lopen? Bij Landschap Overijssel is dit vaste prik. Even uitwaaien, genieten van de zon in onze mooie tuin of een stevige wandeling maken met fijne collega's of juist je gedachten ordenen op een bankje bij het water. We doen dat graag omdat we passie hebben voor ons werk. Allemaal zetten we ons talent in om het landschap in Overijssel te beschermen, te beheren en te ontwikkelen.

Werken bij Landschap Overijssel

Dat doen we vanuit een vijftal kernwaarden: verbindend, verantwoordelijk, vastberaden, ontwikkelingsgericht en nabij. We verbinden ons als organisatie met natuur, landschap, inwoners en bezoekers van Overijssel. We dragen verantwoordelijkheid voor ons werk door ons zo goed mogelijk in te zetten voor het landschap en zijn vastberaden onze gestelde doelen te behalen. Doordat we ons blijven ontwikkelen als mens en medewerker zetten we onze missie voort. Dit doen we samen met vele vrijwilligers en initiatieven overal in provincie, zo blijven we nabij, waardoor we weten wat er lokaal speelt. Dat is belangrijk om ons werk goed te kunnen uitvoeren.

Openstaande vacatures

Voor vrijwilligers zijn er veel vacatures en functies beschikbaar. Hieronder vind je een volledig overzicht. Op dit moment hebben wij geen betaalde functies bij Landschap Overijssel.

Huis de Horte, zomer

Wij zoeken een lid voor onze Raad van Toezicht

Lees meer

Vacatures voor vrijwilligers

Steun natuur en landschap in Overijssel!

Dit kan al vanaf € 2,00 per maand!

Meld je aan